14 de març del 2012

Casals de Setmana Santa a Kids&us

Kids&Us school of english us presenta la Fun Week de Setmana Santa, per tal que els vostres fills i filles passin uns dies inoblidables envoltats d'aventures i emocions en anglès.

Les activitats van adreçades a nens i nenes de 3 a 10 anys (o 2 anys que ja no portin bolquers) en grups de màxim 10 alumnes i dividits en franges d'edat (3-4 anys, 5-6 anys i 7-10 anys). D'aquesta manera assegurem una bona relació entre alumnes i una perfecta interacció entre alumne i professor.

Aquesta setmana santa del 2 al 5 d'abril i de 9 a 13h, els pirates ens acompanyaran en la gran aventura d'aprendre anglès i viurem experiències increïbles. Cantarem les seves cançons, farem teatre i passarem una setmana d'allò més sorprenent. Tot amb la finalitat que els nens i nenes facin una immersió en anglès i a la vegada tinguin oportunitats d'utilitzar els coneixements dins d'un context. Els nens i nenes tenen una missió molt important: hauran de creuar rius i muntanyes per trobar el tresor! Vine a descobrir-ho i coneix en primera persona la família de pirates!


Les activitats programades són: 

- Activitats de psicomotricitat
- Taller de teatre
- L'hora del conte
- Manualitats
- Mercat
- Cançons temàtiques


Us podeu informar al telèfons 938890672.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada