4 de febrer del 2016

TIQUETS ATLÀNTIDA

Hem rebut aquesta informació de la Fundació Atlàntida. Esperem que sigui del vostre interès. Recordeu que els tiquets per a les funcions d'enguany els teniu a l'Escola i els podeu passar a recollir a Secretaria.

Benvolguts/des, 

Des de L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona, us recordem que com cada any, durant la darrera setmana de gener rebreu la nova edició de la revista Bambolina (juntament amb els tiquets de l’AMPA) una publicació educativa relacionada amb la programació de música i arts escèniques de L’Atlàntida que conté activitats i informació cultural per als més petits.
Us recordem que les activitats educatives de la Bambolina han estat pensades i dissenyades perquè petits i grans en puguin gaudir. Per això, des de L’Atlàntida recomanem que els alumnes d’educació infantil les treballin amb els mestres o pares, mentre que els alumnes d’educació primària ja podrien realitzar-les pel seu compte.
Aprofitem, també, per recordar-vos que en cas que l’AMPA esgoti els talonaris de tiquets que us lliurarem, podeu sol·licitar-ne més posant-vos en contacte amb L’Atlàntida.
A continuació us indiquem de forma esquemàtica quin és el funcionament dels tiquets de l’AMPA.
-          Cada tiquet és vàlid per un espectacle i per a un màxim de quatre persones. En el cas de les famílies nombroses, l’AMPA entregarà els tiquets addicionals que corresponguin.
-          El descompte del 50% només es aplicable en les compres que es facin a través d’Internet.  Durant el procés de compra caldrà introduir el codi del tiquet.
-          Si es vol fer la compra directament a les taquilles, serà imprescindible presentar el tiquet de l’AMPA i el descompte serà d’un 25%
-          Els tiquets de l’AMPA seran vàlids per tots aquells espectacles familiars que s’anunciïn amb el símbol del 50% de descompte de la Bambolina.
Esperem, doncs, que aquesta nova edició de la revista us agradi i us recordem que la setmana que ve iniciem la nova programació familiar a L’Atlàntida.
Per qualsevol dubte o informació restem a la vostra disposició.
Cordialment,
Fundació L’Atlàntida
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada